Minerit și EnergieStirile Zilei

143 de delegați la Congresul FNME. Ce fel de președinte vrea Tomescu

143 de delegaţi vor participa la Congresul Federaţiei Naţionale Mine Energie din data de 10 decembrie, ce va avea loc la Băile Olăneşti. Dumitru Pârvulescu şi Nelu Roşca se concurează pentru funcţia de preşedinte.

“Nu avem pe ce să ne batem, funcţia nu mai este importantă. FNME nu mai este federaţia care avea 100.000 de membri, când am venit eu mai erau 6000. Nu ştiu dacă există influenţă a politicului, nu m-a sunat nimeni să îmi retrag candidatura, pentru că nu am partipriuri cu nimeni” a declarat Pârvulescu, marţi seară, la un post local de televiziune.

Manu Tomescu, lider în cadrul Sindicatului Energia Rovinari, pare că-l preferă pe Nelu Roșca. Spune că  speră ca viitorul lider al FNME să dea dovadă de mai multă „răutate” în apărarea drepturilor angajaților din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Ion Popescu, liderul sindicatului din cadrul Carierei Miniere Jilț Sud, își dorește ca viitoarea conducere a FNME să reușească să mențină unitatea federației.

Pentru liderii sindicali din cadrul Complexului Oltenia urmează negocierile cu administrația companiei pentru noul contract colectiv de muncă. Ion Popescu nici nu concepe ca minerii și energeticienii să nu beneficieze de noi creșteri salariale, în 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here