Ultima Ora

14:28 Liderii sindicali din CE Oltenia, așteptați miercuri la Ministerul Muncii

Liderii sindicatelor reprezentative din Complexul Energetic Oltenia sunt așteptați, miercuri, la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, pentru discuții pe tema noii legi a pensiilor, anunță deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

”În cadrul întâlnirii de lucru pe care am avut-o cu ministrul Muncii, doamna Simona Bucura-Oprescu am solicitat:

  • Identificarea soluțiilor pentru aplicarea Legii 197/2021;
  • Organizarea unei întâlniri cu liderii sindicatelor reprezentative din Complexul Energetic Oltenia, care va avea loc miercuri, 08.11.2023, la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Am fost, suntem și vom fi întotdeauna aproape de mineri și energeticieni și, mai cu seamă, ne preocupă viitorul Complexului Energetic Oltenia, iar problemele lor reprezintă un punct important pe agenda parlamentarilor PSD Gorj, fără filme și alte scenarii” spune Weber, pe pagina de socializare.

Comments (1)

  1. Mineri si energeticieni

    Asta înseamnă diplomație și conlucrare între liderii sindicatelor și federatiilor reprezentative și decidenții politici!
    Se discuta aplicat și fără a aruncă tot felul de alegatii la adresa reprezentanților principalelor forte politice care nu pot decât să perturbe parcursul unor discuții firesti!
    Partea buna e că principalii lideri sindicali sunt conștienți de acest lucru și nu pun in pericol rezultatele acestor discuții mult așteptate de oameni.

Comment here