Ultima Ora

14:28 Gorjul a ajuns la 94 de cazuri confirmate cu COVID-19

Județul Gorj a ajuns la 94 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. O a șaptea persoană a decedat, duminică, la Spitalul Târgu-Cărbunești, este vorba despre un bărbat din Novaci, ce avea mai multe afecțiuni cronice: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, boală cronică renală.

„În data de 18 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 237 persoane în carantină instituționalizată, din care 9 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore; nu au existat persoane introduse în carantină în ultimele 24 de ore;
  • 335 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 113 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 43 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore;
  • 94 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 35 persoane vindecate și externate; 52 persoane internate și 7 persoane decedate.

           Ultimul deces a fost înregistrat, pe raza județului Gorj, în data de 17.05.2020. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, care avea mai multe afecțiuni cronice: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, boală cronică renală”, a transmis DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here