Ultima Ora

14:28 Cum răspunde Boza la acuzațiile lui Filip

Sorinel Boza, deranjat după ce primarul din Rovinari, Robert Filip, l-a acuzat, în presa locală, că i-a pus bețe în roate privind noua fabrică de gips carton pe care vrea s-o deschidă în oraș.  

Fostul manager al CE Oltenia a fost acuzat de edil că nu i-a dat materia primă, rezultată din desulfurare. Boza explică, pe pagina de socializare, că ”astăzi nu se poate livra gips către un posibil antreprenor interesat din Rovinari pentru că termocentrala nu are posibilitatea tehnică să usuce gipsul sintetic rezultat din procesul de desulfurare”.

Fostul manager din minerit și energie susține că ar fi primit o solicitare pentru o încredințare directă, fără licitație, a gipsului sintetic.  

Și în urmă cu câteva săptămâni, Robert Filip s-a plâns că i se pun bețe-n roate privind noua fabrică de gips carton, piedicile venind de la belgienii care dețin fabrica similară din Turceni, la care Sorinel Boza a fost director.

Boza zice că, la Termocentrala Rovinari, ar trebui investite circa 10 milioane de euro pentru instalația de preluarea a șlamului, separarea gipsului și uscarea lui.

Comment here