Ultima Ora

14:26 Orban ar PRELUNGI starea de alertă, după 15 iulie

Premierul României, Ludovic Orban, anunță că starea de alertă va fi prelungită, dacă numărul de îmbolnăviri zilnice nu scade.

“Vedem până în 15. Fac, din nou, apel la oameni să nu respecte îndemnurile de a nu respecta regulile. Am speranța că va scădea numărul până în 15. Dacă aș judeca după numărul de cazuri de astăzi și aș decide pe mâine, aș prelungi starea de alertă“, a declarat Orban.

Premierul a criticat activitatea din cluburile de pe litoral şi de la Bucureşti.

“Virusul există, el se răspândește, avem câte 350- 400 de cazuri, în ultimele zile. El se răspândește. Trebuie să luăm măsuri. Din momentul trecerii din stare de urgență în stare de alertă, am pus în aplicare un plan de relaxare pe care l-au aplicat în toate societățile. Nu e normal să menții restricții și măsuri care afectează economia și locurilor de muncă. În urma măsurilor de relaxare, a rezultat o creștere a numărului de cazuri. Oamenii au fost îndemnați de lideri politici să nu mai respecte regulile. Ei sunt responsabili și au provocat consecințe. Ce se petrece noaptea în terase care au activitate de tip club, la mare, în București“, a spus Ludovic Orban.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here