Ultima Ora

14:25 Șofer angajat în Gorj, accident mortal în Serbia

Un șofer de tir, angajat al unei firme din Gorj, și-a pierdut viața, miercuri, într-un accident rutier produs în Serbia. ITM Gorj a demarat o anchetă.

Bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu camionul pe care îl avea încărcat cu marfă. Camionul a izbit mai mulți copaci de pe marginea drumului, iar șoferul și-a pierdut viața. Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a anunțat, joi, că a deschis anchetă pentru a verifica împrejurările în care s-a produs evenimentul.

„ITM Gorj a deschis, astăzi, dosar de cercetare accident de munca mortal, după ce un bărbat în vârstă de 48 de ani, salariat al unui angajator din Gorj, și-a pierdut viața în urma unui incident rutier ce a avut loc, ieri, în Serbia. În momentul accidentului, bărbatul conducea, spre Vama Moravița, un cap de tractor cu o semiremorcă încărcată cu minereu de fonta albă. Victima a pierdut controlul volanului, autovehiculul izbindu-se de copacii de pe marginea carosabilului și răsturnându-se. Pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului și întocmirea dosarului de cercetare, inspectorii de munca vor lua legătura cu autoritățile sârbe prin intermediul Ambasadei României”, a transmis ITM Gorj.

Comment here