Ultima Ora

14:25 Naşul cuplului Olguţa Vasilescu – Claudiu Manda, lăsat fără mandat

Prefectul de Dolj, Narcis Purcărescu, a semnat, joi, ordinul de încetare a mandatului lui Ovidiu Flori, primarul comunei Işalniţa şi naşul de cununie al cuplului Olguţa Vasilescu-Claudiu Manda, anunță presa centrală. Ovidiu Flori a fost declarat incompatibil de către ANI în anul 2015, după ce s-a stabilit că în perioada 2009-2013 a avut simultan funcţia de viceprimar, respectiv primar al comunei Işalniţa, şi cea de administrator al unei societăți. Edilul a atacat în instanţă decizia ANI, însă, a pierdut toate la căile de atac.

Primarul demis al comunei Işalniţa, Ovidiu Flori, a declarat, pentru MEDIAFAX, că va ataca în instanţă ordinul emis de prefectul de Dolj.

„Am pierdut ultimul proces în justiţie. Aştept să fiu înştiinţat că nu am văzut niciun ordin semnat şi probabil voi contesta ordinul prefectului. (…) Este un drept al meu să contest ordinul prefectului întrucât intervine perioada de trei ani de la momentul la care am fost declarat incompatibil”, a spus Ovidiu Flori.

Ovidiu Flori a fost ales primar al comunei Işalniţa în 2012. În 2016 a câştigat un nou mandat, dar în ianuarie 2017 a plecat la Bucureşti ca secretar de stat în Ministerul Transporturilor. După câteva luni a demisionat din minister şi a revenit la Işalniţa unde a candidat, din nou, şi a câştigat funcţia de primar, la alegerile anticipate organizate în comună.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here