Ultima Ora

14:24 Baronul PSD Marian Oprișan pleacă, după 20 de ani, de la șefia CJ Vrancea

Baronul PSD Marian Oprișan a pierdut șefia Consiliului Județean Vrancea. După 20 de ani, Oprișan a fost înfrânt de candidatul PNL Cătălin Toma.

Oprișan a postat, luni, un mesaj pe Facebook în care susține că pentru el lupta va continua.

“Dragii mei vrânceni, vă mulțumesc din suflet, tuturor! Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat. Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră. Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia. Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Marian Oprișan.

Marian Oprișan, în vârstă de 55 de ani, era considerat unul dintre “greii” PSD, el fiind în partid încă din vremea FSN-ului lui Ion Iliescu, mai exact din 1990.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here