Ultima Ora

14:23 Profesoara din Suceava NU are coronavirus

Ministerul Sănătății a fost informat de reprezentanții Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” că probele pacientei, de 33 de ani, din Suceava, internată în Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, sunt negative pentru gripa și noul coronavirus. În aceste condiții, medicii infecționiști din unitatea sanitară ieșeană vor decide externarea sau tratament de specialitate pentru alte afecțiuni, dacă este cazul.

Silvia Boliacu a venit din China pe 1 februarie, iar în 2 februarie a început să se simtă rău, vineri, luând decizia de a merge la spital. Femeia a venit din China pe ruta Hong Kong-Londra-Suceava şi nu a declarat pe aeroport, la sosirea în Suceava, că vine din China. De când s-a întors acasă a intrat în contact doar cu părinţii ei.

Profesoara, recent întoarsă din China, acolo unde predă limba engleză, a fost scăpată cu targa în timpul transferului de vineri, de la Suceava la Iaşi. Paramedicii au folosit o izoletă pentru a o transfera pe pacienta suspectă de coronavirus, iar ei au purtat costume speciale. Într-un moment de neatenţie, unul dintre paramedici a alunecat şi a scăpat astfel pacienta cu tot cu targă. Din fericire, nici paramedicul, nici pacient, nu au fost răniţi, iar transferul s-a desfăşurat apoi fără probleme.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here