Ultima Ora

14:20 PNL Gorj: Ordinul ACTUALIZEAZĂ lista-sinteză

PNL Gorj, precizări, în urma articolului apărut într-un cotidian local, privind ordinul ministrului Dezvoltării prin care sunt alocate fonduri pentru lucrări deja făcute. Liberalii susțin, însă, că Ordinul nr. 1354 din 24.03.2020, emis de ministrul Lucrărilor Publice, ACTUALIZEAZĂ Lista-sinteză, deci completează obiectivele anterioare cu unele noi și modifică un ordin din anul 2016 pentru aprobarea LISTEI –SINTEZĂ a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului ”Lucrări de primă urgență”.

”În articolul cu titlul ” Isterie electorală fără precedent. Guvernul dă bani pentru lucrări deja făcute!” apărut în ziarul Pandurul, în data de 26 mai 2020, se scrie că ”Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a emis în martie un ordin prin care aprobă o listă de ”lucrări de primă urgență” și că guvernul PNL ”aprobă lucrări deja recepționate”, în condițiile în care prin ordinul la care face referire publicația SE MODIFICĂ ȘI COMPLETEAZĂ UN ORDIN EMIS ANTERIOR, respectiv în 2016.

Pentru a fi evitată dezinformarea populației și preluarea de către alte mass-media locale a informației publicată eronat în ziarul Pandurul, facem următoarele precizări:

  • Ordinul nr. 1354 din 24.03.2020 emis de ministrul Lucrărilor Publice ACTUALIZEAZĂ Lista-sinteză, deci completează obiectivele anterioare cu unele noi și modifică un ordin din anul 2016 pentru aprobarea LISTEI –SINTEZĂ a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului ”Lucrări de primă urgență”.
  • Ordinul respectiv are articol unic în care se precizează că ordinul din 2016 pentru aprobarea Listei-sinteză a obiectivelor de investiții (…) SE MODIFICĂ și se înlocuiește Anexa care face parte din ordin, actualizându-se astfel lista-sinteză cu obiectivele de investiții nou-introduse.

Precizăm, de asemenea, că niciun lider PNL nu a făcut referire, în vreo apariție publică la faptul că guvernul PNL ar fi finanțat toate obiectivele trecute în lista sinteză, cum se sugerează în articol, acestă Lista-sinteză cuprinzând toate cele 648 de obiective, care au fost finanțate de la data începerii subprogramului respectiv. Ordinul este foarte clar și nu lasă loc de interpretări, inclusiv în titulatură fiind precizat că se referă la ”modificarea și completarea” Listei-sinteză a investițiilor, adică toate obiectivele – 648- cuprinse în subprogramul ”Lucrări de primă urgență”” transmite Departamentul Comunicare al PNL Gorj

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here