Ultima Ora

14:20 PNL Gorj: A fost reaprobată investiția pentru reabilitarea Casei de Cultură din Târgu-Jiu

Investiția pentru reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură din Târgu-Jiu a fost reaprobată, anunță, marți, liberalii gorjeni.

”Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, împreună cu echipa liberală, au găsit soluții pentru alocarea a 48,5 milioane de lei pentru proiectul ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Casei de Cultură a municipiului Târgu Jiu”, după ce investiția fusese pusă în așteptare din cauza unor greșeli făcute de primarul Marcel Romanescu.

Timp de 3 ani, zeci de oameni au muncit pentru a corecta greșelile primarului Marcel Romanescu, care a ignorat jumătate din suprafața clădirii (aproximativ 1755 mp suprafață) și a greșit documentația de avizare a lucrărilor de intervenție, fapt care a pus în mare pericol acest proiect. Investiția a fost reaprobată azi la un alt buget, dar greșeala lui Romanescu costă statul român peste 26 de milioane de lei.

Casa de Cultură din Târgu-Jiu este una dintre clădirile simbol ale orașului și o mare necesitate pentru comunitate. Municipiul Târgu-Jiu este unul dintre puținele orașe reședință de județ fără o sală de spectacol. Mulțumim echipei liberale din Ministerul Dezvoltării care a fost alături de noi la tot pasul și care ne-a ajutat să punem acest proiect în linie dreaptă! Reușim doar prin noi înșine! Hai la treabă!” transmite Departamentul de Comunicare al PNL Gorj.

Comment here