Ultima Ora

14:20 Încă un deces de COVID-19 în Gorj. 5 angajați Aparegio infectați

49 de persoane infectate cu coronavirus sunt internate în spitalele din Județul Gorj. Direcția de Sănătate Publică anunță încă 6 persoane cu COVID-19, față de raportarea precedentă. Duminică a fost înregistrat cel de-al nouălea deces. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 78 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale (diabet zaharat și boală cronică renală).

       În data de 22 iunie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 18 persoane în carantină instituționalizată ( nu au existat persoane intrate  în carantină în ultimele 24 de ore; 3 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore);
  • 1873 persoane se află în autoizolare la domiciliu (503 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 225 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);
  • 202 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 141 persoane vindecate și externate; 49 persoane (internate în spitale din județul Gorj), 3 persoane (internate în spitale din județele de domiciliu) și 9 persoane decedate.

       Ultimul deces a fost înregistrat în data de 21 iunie a.c. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 78 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale (diabet zaharat și  boală cronică renală).

      Printre ultimele cazuri confirmate cu COVID-19, pe raza județului Gorj, se mai află încă trei angajați ai societății Aparegio. Până în momentul de față, cinci salariați ai acestei societăți au fost confirmați cu COVID-19. Aproximativ 50 de persoane, angajați ai Primăriei Târgu Jiu și ai societății Aparegio, se află în autoizolare, însă anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here