Ultima Ora

14:19 Fondatorul STS, pe lista AUR. Este acuzat de crimele din decembrie 1989 de la Sibiu

Francisc Tobă, candidat AUR la Camera Deputaților, acuzat că a activat pentru represiunea manifestațiilor din Sibiu de la Revoluție, este aproape să obțină un loc în Parlament.

Candidatul AUR Brașov, Francisc Tobă, este acuzat de crimele din decembrie 1989 de la Sibiu. Ca PSD-ist din vechea gardă, Francisc Tobă a fondat STS, serviciul care numără voturile alegerilor de azi.

Francisc Tobă este unul dintre participanții activi la crimele din decembrie 1989 de la Sibiu, scrie activenews. A fost făcut scăpat de pedeapsa cuvenită cu închisoarea de procurorul Dan Voinea, groparul Dosarului Revoluției. Abia în 1999 a ajuns în instanță dosarul care privea uciderea a 99 de români la Sibiu, unii în chinuri sadice, adevărate crime contra umanității, care se adaugă celor aproape 200 de răniți și sutelor de cazuri de tortură și lipsire de libertate. Între inculpați, căpitanul Francisc Tobă.

Azi, Tobă este lt. colonel în rezervă și candidat al partidului „anti-sistem” AUR, Nr. 1 pe listă pentru Camera Deputaților la Brașov.

Comment here