Stirile ZileiTârgu-Jiu

SJU Târgu-Jiu, precizări în cazul Mutu: Medicii i-au pus diagnosticul corect

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a venit, duminică, cu precizări, după ce, sâmbătă. antrenorul FC Rapid, Adrian Mutu, s-a prezentat cu dureri abdominale la Unitatea de Primiri Urgențe, după care a plecat la București, unde a fost operat de apendicită la Spitalul de Urgență Floreasca.

„Adrian Mutu, antrenorul echipei F.C. Rapid București, a fost consultat, sâmbătă dimineața, de un medic chirurg și de medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu. Acesta s-a prezentat la spital cu dureri abdominale și a fost însoțit de medicul echipei de fotbal. Atât medicul chirurg, cât și medicul de gardă de la UPU i-au pus diagnosticul corect, i-au spus că va avea nevoie de intervenție chirurgicală și i-au administrat tratamentul necesar (tratament cu antibiotic și calmante uzuale)”, a comunicat conducerea SJU Târgu-Jiu.

Antrenorul a decis să meargă la București, unde diagnosticul pus de medicii din Târgu-Jiu a fost confirmat.

„Am fost tratat foarte bine de toată lumea de la spitalul din Târgu-Jiu. Nu știam ce am când am venit la spital. Am fost consultat, mi s-au făcut analize, ecograf. Doamna doctor mi-a spus că am apendicită, iar eu am decis să merg la București ca să am și o a doua opinie medicală. Ce mi s-a spus acolo, la voi, mi s-a confirmat aici, la Spitalul Floreasca” a spus, duminică, Adrian Mutu, contactat telefonic de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Comment here