Ultima Ora

14:17 Minora reținută, lăsată liberă de judecători

Minora reținută, luni, una dintre cele patru fete care au fost filmate în timp ce bat şi umilesc o adolescentă din Târgu-Jiu, a fost plasată sub control judiciar de judecător.

Luni, fata de 14 ani fusese reţinută, după ce poliţiştii au vizionat încă un video de la incident. Părinţii celorlalte trei agresoare au fost amendaţi cu câte 500 de lei. Fata plasată acum sub control judiciar este acuzată de infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

Băiatul, de 14 ani, care a filmat cum mai multe fete au obligat o altă fată să stea în genunchi, apoi au scuipat-o, lovit-o cu palma, cu piciorul în față, au tras-o pe păr și au târât-o pe jos, și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

“Îmi cer sincer scuze victimei pentru înregistrarea și distribuirea faptei celor patru fete implicate. După multe critici, înjurături, amenințări din partea lumii și critici din partea prietenilor, vreau să îmi cer sincer scuze victimei pentru înregistrarea și distribuirea faptei celor patru fete implicate. De asemenea, îmi cer scuze și vouă pentru cuvintele spuse în timpul filmării. Nu vreau atenție și îmi asum tot ce am făcut…, alții nu au făcut asta, dar eu o fac. Vreau de asemenea să vă mulțumesc că mi-ați deschis ochii spre a realiza ce faptă am făcut. Autoritățile se vor ocupa de caz, aplicând sancțiunile necesare. Îmi cer scuze tuturor și sper să îmi iertați fapta”, a scris tânărul de 14 ani, într-un mesaj pe pagina de socializare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here