Ultima Ora

14:17 Ministrul Sănătăţii, testat pentru COVID-19

Testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tătaru este negativ, a informat, sâmbătă, Ministerul Sănătăţii.

„Şeful corpului de control al MS este în prezent asimptomatic şi se află internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Menţionăm că testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tătaru e negativ”, informează Ministerul Sănătăţii.

Ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19, sâmbătă dimineaţă, în contextul în care directorul Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv.

„Ministerul Sănătăţii confirmă că directorului Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv la COVID-19. Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacţilor direcţi. Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătăţii vor fi luate măsuri de dezinfecţie. În această dimineaţă, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19” a informat Ministerul Sănătăţii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here