Ultima Ora

14:17 16 noi cazuri de infectare în Gorj

16 noi cazuri de infectare cu COVID-19, anunță, vineri, Direcția de Sănătate Publică Gorj. Totalul a depășit 800, de la declanșarea pandemiei.

       ”În data de 31 iulie 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 423 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
  • 807 persoane confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 419 persoane sunt vindecate și externate, iar 25 persoane au decedat.

         De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 6739 teste, din care 101 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 16 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  • 13 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj;  
  • 3 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.

Datele prezentate se pot modifica, de la o oră la alta, în funcție de evoluția epidemiologică. Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile” transmite Direcția de Sănătate Publică Gorj.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here