Ultima Ora

14:16 NOUĂ cupluri s-au căsătorit, în noaptea de Revelion, la Poarta Sărutului. VIDEO

Nouă cupluri de tineri îndrăgostiţi s-au căsătorit, în noaptea de Revelion, la Poarta Sărutului, în cadrul unei ceremonii oficiate de primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

Căsătoriile au fost oficiate la câteva minute după focul de artificii de la miezul nopţii. La ceremonia care a avut loc la opera realizată de Constantin Brâncuşi au asistat câteva sute de persoane.

Cuplurile care au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă provin din diferite localităţi ale ţării. Tinerii și-au făcur programări la primărie în perioada 19-20 decembrie, când au achitat şi o taxă de 500 de lei. Primăria le-a oferit, în schimb, pe lângă actele de căsătorie, tort, flori şi o sticlă de şampanie. Autoritățile au decis, de această dată, să renunțe la condiția ca măcar unul dintre miri să aibă domiciliul în orașul Târgu-Jiu. Tinerii care au venit, în acest an, la Poarta Sărutului, pentru a-şi uni destinele, au fost din județele Gorj, Timiș, Ilfov, Vâlcea, Argeș, Buzău, Dolj și Covasna. De-a lungul anilor, edilii din Târgu-Jiu au oficiat sute de astfel de căsătorii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here