Ultima Ora

14:16 DSP: 28 de cazuri de infectare în Gorj

Încă 4 cazuri de infectare cu coronavirus au apărut în Gorj, totalul fiind de 28. 19 persoane sunt, în acest moment, internate în spitalele de pe raza județului.

 ”În data de 23 aprilie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 252 persoane în carantină instituționalizată, din care 22 persoane au intrat în carantină și 13 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore;
  • 701 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 38 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 14 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore;
  • 28 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 7 persoane vindecate și externate; 19 persoane internate și 2 persoane decedate.  

            De la ultima raportare, pe teritoriul județului Gorj, au fost confirmate pozitiv COVID-19 încă patru cazuri. În buletinul de presă transmis de Grupul de Comunicare Strategică, județul Gorj figurează cu 26 de cazuri pozitive, însă la poziția 43 sunt 7 cazuri (la nivel național), care până în momentul raportării nu au fost repartizate pe județe” transmite Direcția de Sănătate Publică.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here