Ultima Ora

14:16 Continuă DEZASTRUL! 47 de NOI infectări în Gorj

Situația se menține gravă în Gorj, în privința numărului de infectări cu coronavirus. Sunt 47 de cazuri, în ultimele 24 de ore, ne apropiem de 1000 de persoane confirmate, de la debutul pandemiei.

      ”În data de 06 august 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 504 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
  • 995 persoane confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 687 persoane sunt vindecate și externate, iar 35 persoane au decedat.

         De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 7254 teste, din care 46 sunt în așteptare.  De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 47 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

  • 45 teste pozitive prelevate de la suspecții COVID-19, internați în spitalele din județul Gorj;  
  • 2  teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private.

 Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile” transmite DSP Gorj.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here