Ultima Ora

14:15 Incident la Evaluarea Națională. Un profesor a fotografiat subiectele și le-a postat pe Whatsapp

Incident la Evaluarea Națională, la Școala Gimnazială “Gheorghe Tătărăscu” din Târgu Jiu. Un profesor asistent s-a ales cu dosar penal după ce a fotografiat subiectele examenului și le-a postat pe grupul de Whatsapp.

”La data de 15 iunie, ora 09:15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizati de către un reprezentant al unei unității de învățământ din municipiu, cu privire la faptul că, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, profesor în cadrul unității școlare, în timp ce se afla în comisia de supraveghere a examenului de evaluare, desfășurat în incinta școlii, în calitate de profesor asistent, ar fi fotografiat subiectele examenului și le-a postat pe  grupul de comunicare ( Whatsapp) al unității de învățământ. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de abuz în serviciu” se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

Dana Constantinescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, a declarat, pentru pandurul.ro, că incidentul este unul grav, dar nu a avut repercusiuni cu privire la corectitudinea examenului.

“Inspectoratul Școlar Județean Gorj a luat act de acest incident neplăcut, dar care nu a periclitat desfășurarea examenului. Un profesor supraveghetor s-a apropiat de banca unui elev, a fotografiat subiectele și le-a postat pe un grup de WhatsApp intern al școlii, din câte am înțeles. Postarea a fost ștearsă peste un minut sau două, profesorul supraveghetor a fost înlocuit. Este un incident grav, care va fi cercetat în comisia de disciplină” a declarat Constantinescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here