Ultima Ora

14:14 Stadionul, branșat ilegal la rețeaua de apă? Poliția face cercetări

Aparegio Gorj SA a sesizat, joi, poliția cu privire la faptul că stadionul din municipiu ar fi branșat ilegal la sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Poliția a deschis dosar penal pentru furt de apă. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat pentru pandurul.ro, că branșamentul este unul legal, contorizat, iar dacă cei de la Aparegio nu au emis până acum facturi este din vina lor.

”La data de 18 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 58 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, reprezentantul unei societăți comerciale ce are ca obiect de activitate furnizarea de apă, cu privire la faptul că în cursul zilei de azi, în urma unui control la branșamentul cu apă ce alimentează Stadionul Municipal Târgu Jiu, a fost constatată o branșare ilegală la conducta de alimentare cu apă ce aparține societății comerciale. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare cu apă” se arată în comunicatul IPJ Gorj.

”APAREGIO a avut tot timpul cunoștință despre racordurile de la Stadionul Municipal. Exista un contract cu societatea de furnizare a apei pentru acest obiectiv, se cunosc toate punctele de racord pentru că APAREGIO a intervenit, la solicitarea municipalității, pentru înlocuirea racordurilor vechi și remedierea unor defecțiuni. Toate racordurile sunt contorizate, iar citirea contoarelor trebuia făcută doar de reprezentanții APAREGIO. Branșamentul este contorizat, se poate vedea exact consumul de apă. Nu știu cu cine a fost încheiat înainte contractul, cu primăria ca proprietar sau cu Direcția de Patrimoniu ca administrator. Era treaba celor de la Comercial de la Aparegio să emită facturile” a transmis primarul Marcel Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here