Ultima Ora

14:14 Simion anunță că AUR va depune moțiune de cenzură

Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat, luni, că partidul său intenţionează să depună moţiune de cenzură în momentul în care Guvernul Ciolacu își va asuma răspunderea pe pachetul de măsuri fiscale, adăugând că, dacă USR doreşte să facă opoziţie, atunci trebuie să susțină această inițiativă.

“Vom depune o moţiune de cenzură la începutul acestei sesiuni parlamentare dacă USR-ul va înceta acest blat şi aceste aranjamente cu cei de la PSD de a se valoriza unii pe alţii, cum au făcut-o în 2019, în 2020. Ăsta însă a fost valul USR împotriva PSD-ului. Dacă USR vrea să facă opoziţie, trebuie să depună această moţiune de cenzură la asumarea de răspundere a Guvernului”, a declarat George Simion luni, în cadrul unei întâlniri cu parlamentari AUR. 

El a mai precizat că actualul guvern trebuie să cadă. 

“O să vă înaintez la finalul şedinţei hârtia pentru a fi semnată şi pentru a începe să strângem semnături, să fim pregătiţi din prima zi de când Marcel Ciolacu îşi asumă răspunderea pentru că acest guvern trebuie să cadă. Am trecut pe lângă membrii fostului guvern în dimineaţa asta, când am intrat în clădirea Parlamentului şi s-ar putea să avem semnături pe moţiunea de cenzură şi din partea unor membri PNL”, a mai anunţat George Simion.

Comment here