Ultima Ora

14:13 Primărie din Gorj, premiată la Gala „România ești tu”

Primăria comunei Peștișani a fost premiată la Gala „România ești tu” pentru „Contribuția Adusă în Promovarea și Dezvoltarea Turismului Autohton”. Primarul Cosmin Pigui a primit diploma de excelență pentru „Conservarea Tradițiilor Românești și Promovarea Moștenirii Artistice a lui Constantin Brâncuși”.

Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului. Ediția „Îngeri pentru România” a reunit circa 800 de persoane-reprezentanți ai guvernului, primari, antreprenori, oameni de cultură sau media.

La întrevederea avută cu primarul Cosmin Pigui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, a aflat despre proiectele de dezvoltare a comunei Peștișani și și-a manifestat întreaga susținere. La categoria ”Promovarea și Dezvoltarea Turismului Autohton”, în afara comunei Peștișani, a fost nominalizat doar orașul Sibiu.

„Este o onoare pentru noi să recunoaștem eforturile și realizările remarcabile ale unor oameni deosebiți din comunitatea noastră. Fiecare premiu este un simbol al dăruirii, perseverenței și viziunii care îi călăuzește pe acești oameni către succes” au subliniat organizatorii.