Ultima Ora

14:13 Încă 16 gorjeni infectați cu coronavirus

Gorjul a ajuns la 315 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Direcția de Sănătate Publică anunță, miercuri, încă 16 îmbolnăviri, față de raportarea precedentă.

 În data de 8 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 1185 persoane se află în autoizolare la domiciliu (74 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 61 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

 Până în momentul de față, 315 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 195 de persoane sunt vindecate și externate, iar 11 persoane au decedat.

 Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here