Ultima Ora

14:13 Dacia reia progresiv producţia începând din 21 aprilie

Groupe Renault România a anunţat, joi, că la uzinele Dacia de la Mioveni se va relua progresiv producţia începând din 21 aprilie, urmând ca din 4 mai să se revină la activitatea normală.

“În acord cu partenerii sociali şi din respect pentru protejarea şi siguranţa angajaţilor, toate măsurile sanitare de protecţie în vigoare în România au fost implementate pentru a relua progresiv activitatea de fabricaţie derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni. Astfel, începând cu data de 21 aprilie, activităţile de producţie ale celor două uzine vor fi reluate pe bază de voluntariat”, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, începând din 21 aprilie, Uzina Mecanica şi Şasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru, iar Uzina Vehicule va relua producţia în departamentul Presaj, în două schimburi. Din data de 4 mai vor redemara activităţile ambelor uzine.

“Pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producţie a fost întreruptă au fost definite si aplicate măsuri pentru a proteja angajaţii în perspectiva revenirii acestora la lucru. Aceste măsuri care ţin de igienizare şi securitate vor fi aplicate în mod riguros. Angajaţii vor fi informaţi despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătăţii lor şi a colegilor. Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecţie pentru ansamblul angajaţilor din toate sediile unde îşi desfăşoară activitatea”, se mai menţionează în comunicat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here