Ultima Ora

14:12 Handbaliștii UCB, meci duminică după-amiază, în Sala Sporturilor

Echipa de handbal CS Universitatea Constantin Brâncuşi Târgu-Jiu este pregătită pentru debutul pe teren propriu, în actuala stagiune din Divizia A, Seria D. Duminică, 29 septembrie, UCB va înfrunta, de la ora 15.00,  în Sala Sporturilor, pe CNOPJ Timișoara.

După eșecul din prima etapă, pe terenul celei mai bune echipe din serie, CSM Oradea, unde au cedat greu, scor 28-30, universitarii din Târgu Jiu vor să obţină primul succes în campionat. Gorjenii vor da piept cu bănățenii de la CNOPJ Timișoara. Oficialii spun ca formația antrenată de Adrian Gorun își propune în acest sezon să aibă evoluții cât mai bune și o clasare cât mai bună la finalul sezonului.

Vom lua fiecare meci în parte și le vom trata cu maximă seriozitate, astfel încât să avem și rezultate. Ca și obiectiv,  anul acesta vrem să creștem,  sa scoatem maxim de la fiecare meci, iar la final să tragem linie, vedem ce potențial avem și vom ști cum să abordăm viitorul sezon”, au declarat oficialii grupării.

Din acest sezon, UCB se va putea baza și pe serviciile fostului jucător de la Energia, Ionuț Mazilu. Iată și lotul pe care se va baza UCB în acest sezon: Bogdan Motoi, David Predan, Cătălin Ursu -portari; Alin Tudor, Ionuț Ungureanu, Ionuț Mazilu, Robert Marcoci, Bogdan Tomoiagă, Cătălin Popescu, Alexandru Lăcătușu, Adrian Vătavu, Bogdan Ivăşchescu, Daniel Ghișe, Alexandru Mărgineanu, Claudiu Marin, Cătălin Meche.

Adrian Gorun este antrenor principal al formației, ajutat pe bancă de antrenorul secund Bogdan Chepea. Din punct de vedere administrativ de echipă  se vor ocupa  Robert Sakizlian, director sportiv, și managerul Constantin Stănescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here