Ultima Ora

14:12 Ce i-a lăsat Drulă lui Vîlceanu, la Transporturi

Fostul ministru USR-PLUS al Transporturlor Cătălin Drulă i-a lăsat pe birou succesorului său interimar, liberalul Dan Vâlceanu, dosarul PNRR pe Transporturi şi un document pe a cărui primă pagină scrie ”In memoriam… Anghel Saligny”, aluzie la Programul ”Anghel Saligny” destinat investiţiilor locale, care s-a aflat la originea crizei din coaliţia guvernamentală.

”Am predat mandatul la Transporturi domnului ministru Dan Vîlceanu. Pe birou i-am lăsat spre consultare unul dintre cele mai importante dosare (PNRR pe Transporturi) şi un document mai special (zoom pe poză)”, a scris Drulă pe Facebook, postând şi o fotografie a biroului său de la Ministerul Transporturilor.

Drulă a demisionat marţi de la Ministerul Transporturilor, interimatul fiind asigurat de către Dan Vîlceanu. Drulă a afirmat, în conferinţa de prresă de bilanţ. că pleacă din fruntea ministerului din cauza unui premier „iresponsabil” şi „incapabil să înţeleagă” ce înseamnă conducerea unui guvern. Drulă i-a transmis un mesaj premierului: „Da, Florine, s-a terminat. Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea”.

Comment here