Ultima Ora

14:11 Gorj: Două decese și 27 de noi cazuri de COVID-19

Încă doi bărbați, cu diverse afecțiuni, au decedat de coronavirus, anunță autoritățile. În ultimele 24 de ore, în Gorj, au fost confirmate cu noul virus alte 27 de persoane.

      ”Din datele raportate de către Direcția de Sănătate Publică Gorj, situația epidemiologică la nivelul județului Gorj, în data de 13.08.2020, se prezintă astfel:

–  844 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;

– 1220 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 936 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 50 persoane au decedat.  De la ultima informare s-au înregistrat alte două decese:

-un bărbat, în vârstă de 76 de ani , cu insuficiență renală, hipertensiune arterială grad 2;

-un bărbat, în vârstă de 65 de ani, cu diabet zaharat tip 2 insulino-dependent, insuficiență renală, hipertensiune arterială grad 2, tumoră renală.

       De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 7964 teste, din care 36 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă, au fost înregistrate alte 27 de cazuri noi de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel:

 –  22 rezultate pozitive de la laboratorul din sistemul public

 –  5  rezultate pozitive de la laboratoarele din sistemul privat

      Datele prezentate se pot modifica, de la o oră la alta, în funcție de evoluția epidemiologică” se arată într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here