Ultima Ora

14:10 8 noi cazuri de coronavirus în Gorj

Opt noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus anunță, joi, Direcția de Sănătate Publică Gorj, totalul ajungând la 475. 230 de persoane s-au vindecat, 12 au decedat în județ, de la debutul pandemiei. La nivel național, s-a atins un nou record de infectări, 777 de cazuri a anunțat, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

”În data de 16 iulie 2020, ora 9.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 436 persoane se află în autoizolare la domiciliu (38 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 178 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

        Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Gorj, până în prezent, au fost înregistrate 475 de cazuri confirmate cu COVID-19.  Dintre acestea, 230 de persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5429 teste, din care 179 sunt în așteptare.

        Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile” transmite DSP Gorj.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here