Ultima Ora

14:09 Gorjul, la 120 de cazuri cu COVID-19. 80 de angajați DGASPC Gorj, în izolare la domiciliu

Patru angajați ai unui centru aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj au fost confirmați cu COVID-19. În urma anchetei epidemiologice, s-a decis să intre în izolare întreg personalul centrului rezidențial, aproximativ 80 de persoane. Vor fi testați atât angajații, cât și cei 36 de copii din centru, anunță Direcția de Sănătate Publică Gorj.

        ”În data de 25 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 87 persoane în carantină instituționalizată, din care o persoană a intrat în carantină și 16 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore;
  • 2013 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 426 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 22 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore;
  • 120 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 56 persoane vindecate și externate; 53 persoane (internate în spitale din județul Gorj), 4 persoane (internate în spitale din județele de domiciliu) și 7 persoane decedate.

        Printre ultimele cazuri confirmate cu COVID-19, pe raza județului Gorj, se află și patru angajați ai unui centru aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Aceștia sunt asimptomatici și se află internați în spitalul suport pentru COVID- 19, din orașul Târgu-Cărbunești. În urma anchetei epidemiologice, s-a decis să intre în izolare întreg personalul centrului rezidențial, aproximativ 80 de persoane. Vor fi testați atât angajații, cât și cei 36 de copii din centru” transmite DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here