Ultima Ora

14:09 DSP Gorj: SCĂDERE a numărului de cazuri pozitive

Stagnare a numărului de cazuri de persoane cu COVID-19 în Gorj. Pentru a treia zi consecutiv, Direcția de Sănătate Publică anunță 78 de cazuri. În plus, instituția informează că ”se observă o scădere a numărului de cazuri pozitive. În ultimele trei zile, la Direcția de Sănătate Publică Gorj, au sosit aproximativ 100 de rezultate, dintre care doar două au fost pozitive, fiind vorba de persoane aflate la cea de-a doua recoltare, respectiv a treia recoltare.   

       ”În data de 11 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 287 persoane în carantină instituționalizată, din care 35 persoane au intrat în carantină și 21 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore;
  • 386 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 3 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 12 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore;
  • 78 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj),din care: 16 persoane vindecate și externate; 59 persoane internate și 3 persoane decedate.

        De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 1449 de teste, din care 14 sunt în așteptare. 

        În ultima perioadă, se observă o scădere a numărului de cazuri pozitive. Concret,  în ultimele trei zile, la Direcția de Sănătate Publică Gorj, au sosit aproximativ 100 de rezultate, dintre care doar două au fost pozitive, fiind vorba de persoane aflate la cea de-a doua recoltare, respectiv a treia recoltare” transmite DSP Gorj.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here