Ultima Ora

14:07 8 noi cazuri de gorjeni infectaţi cu COVID-19

Opt noi cazuri de COVID-19 în Gorj, anunţă Direcţia de Sănătate Publică, totalul ajungând la 192, de la debutul epidemiei. Printre ultimele cazuri înregistrate se află doi angajați ai societății Aparegio, un agent de la Penitenciarul Târgu Jiu, o infirmieră și o asistentă medicală de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

“În data de 20 iunie 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 22 persoane în carantină instituționalizată (nu au existat persoane intrate  în carantină în ultimele 24 de ore; 2 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore);
  • 1589 persoane se află în autoizolare la domiciliu (93 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 286 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);
  • 192 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 131 persoane vindecate și externate; 50 persoane (internate în spitale din județul Gorj), 3 persoane (internate în spitale din județele de domiciliu) și 8 persoane decedate.

       Printre ultimele cazuri confirmate cu COVID-19, pe raza județului Gorj, se află și doi angajați ai societății Aparegio, un agent de la Penitenciarul Târgu Jiu, o infirmieră și o asistentă medicală de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. În momentul de față, anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

        Menționăm că, până în prezent, 14 cadre medicale și 5 persoane parte din personalul auxiliar au fost confirmate cu COVID- 19. Dintre acestea, trei persoane se află sub supraveghere medicală, celelalte fiind declarate vindecate și externate.  

          În continuare, Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2” se arată într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here