Ultima Ora

14:06 RECORD: 37 de NOI cazuri de COVID-19 în Gorj

37 de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus anunță, vineri, Direcția de Sănătate Publică Gorj. Totalul a ajuns la 375, de la debutul pandemiei. 200 de persoane s-au vindecat și au fost externate.

”În data de10 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 921 persoane se află în autoizolare la domiciliu (37 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 181 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

        Până în momentul de față, 375 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 200 de persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 4979 teste, din care 137 sunt în așteptare.

       În contextul creșterii semnificative a numărului de cazuri pozitive, din ultima perioadă, Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel la cetățeni să conștientizeze pericolul determinat de infectarea cu noul coronavirus (COVID-19), să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală.

     Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile” transmite DSP Gorj.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here