Ultima Ora

14:00 Vîlceanu, către Orban: Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi

Ministrul de Finanţe, Dan Vîlceanu, l-a acuzat, sâmbătă, la Congresul PNL, pe Ludovic Orban că a fost în parlament alături de cei care au vrut să dea jos guvernul, susţinând că actualul lider al liberalilor a ridicat un zid în partid.

„A fost o campanie lungă şi dură, am fost în multe judeţe din România şi am putut să văd ce au cultivat cele două tabere în această campanie electorală. Domnule Orban, nu veniţi la microfon, acum, să le cereţi susţinătorilor dumneavoastră să respecte pentru că asta i-aţi învăţat toată campania. Nu veniţi acum la microfon să cereţi să nu strige demisia propriului guvern, pentru că asta aţi făcut în Parlament, aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos guvernul. Domnule Orban, aţi ridicat un zid în PNL şi, acum, la congres, vă cer: dărâmaţi zidul din PNL”, a afirmat Vîlceanu, în discursul de susţinere a candidaturii lui Florin Cîţu la preşedinţia PNL.

El a spus că este momentul ca liberalii să nu se uite înapoi, ci să fie „cu faţa către oameni”.

„Putem să ne bălăcărim cât vrem la congresul ăsta, românilor nu le va fi mai bine. Asta trebuie să înţelegem cu toţii. Haideţi să ne uităm la români! Avem un guvern care poate să facă bine românilor, a demonstrat-o deja. Să nu îi sprijinim pe cei care vor să ne dea jos în parlament. Din punctul meu de vedere, Partidul Naţional Liberal, începând de mâine, va trebui să fie unit şi va fi unit pentru că va da un alt preşedinte”, a adăugat Dan Vîlceanu.

Comment here