Ultima Ora

13:50 Luis Popa, indignat de declarațiile lui Oprișan

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a făcut o declarație halucinantă, sâmbătă, la conferința de alegeri a conducerii organizației județene. A spus că, dacă nu exista dezastrul de la Colectiv, Moldova ar fi avut, acum, autostradă.

„De 30 de ani, mă rog de toate guvernele României, de stânga sau de dreapta, să facem autostradă și aeroport. Când în Focșani, sau pe lângă Focșani, va trece autostrada și vom avea aeroport, pentru că prima dată am încercat pe amplasamentul lui 1921 (unitate militară de la marginea orașului, n.r.) fosta unitate de aviație și, ce să vezi? A venit Colectiv și a căzut Guvernul”, a declarat Oprișan la conferința desfășurată la Focșani.

Vicepreședintele PSD Târgu-Jiu, Luis Popa, a reacționat dur la declarațiile Marian Oprișan, transmițându-i că problema autostrăzilor este veche de 30 de ani și că s-ar fi putut zbate mai mult, în activitatea sa, ca Moldova să aibă autostradă. Oprișan se află în conducerea CJ Vrancea din anul 1992, fiind considerat unul dintre baronii PSD.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here