Ultima Ora

13:50 Control judiciar pentru trei dintre adolescenții agresori

Doi adolescenți de 15 și 18 ani și o tânără de 15 ani, toți din Municipiul Târgu Jiu, au fost puși, joi, sub control judiciar pentru 30 de zile, după ce au stat o noapte în arest. Cei trei sunt acuzați că, în luna mai, au umilit și lovit un băiat mai mic ca ei, de 14 ani.

“Pe filmarea care a apărut în spațiul public, tânărul agresat este pus să își ceară scuze celui mai mare, folosind cuvinte obscene. “Mânca-ți-aș …. de barosan, îmi cer scuze”, a spus cel mic. Fata care era în grupul celor mari i-a reproșat că își cere scuze la mișto. Situația a degenerat, cel mic a fost pus să cânte Imnul României, acesta a dat semne de opoziție și a fost lovit cu pumnii și picioarele de doi băieți, după care filmarea a fost oprită.

Acesta a fost al treilea film apărut în spațiul public în ultimele zile, după care a apărut și al patrulea, în care au fost implicate agresoarele din primele două filmulețe, dar cu o altă victimă, o fetiță pusă și ea să stea în genunchi și să execute anumite ordine”, relatează Pandurul.ro

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here