Ultima Ora

13:48 Eşec în cea de-a doua partidă a turneului de la Constanţa. Alionescu: Am întâlnit o echipă foarte agresivă

CSM Târgu-Jiu a pierdut, vineri seară, cel de al doilea meci din cadrul turneului 5, desfăşurat timp de două zile în Sala Sporturilor din Constanţa. CSO Voluntari s-a impus, cu scorul de 105-70. Gorjenii nu se întorc acasă chiar cu mâna goală. Au reuşit o victorie destul de importantă, scor 82-80, în faţa echipei gazdă, Athletic Constanţa, în prima zi a turneului.

În meciul cu Voluntariul, după un start bun şi un prim sfert echilibrat, gorjenii au avut o cădere drastică în sfertul doi şi, în ciuda eforturilor din debutul sfertului trei, nu au mai avut puterea să revină.

„Am întâlnit o echipă foarte agresivă, cu o rotație lungă, care până la urmă a făcut diferenţa. Am început meciul foarte bine, însă, în sfertul doi, lipsa rotației s-a simțit. Am pierdut multe mingi, care s-au transformat în puncte ușoare pe tranziție şi am pierdut clar duelul recuperărilor. Una peste alta, a fost un turneu în care ne-am atins ceea ce ne-am propus, cel puţin o victorie, însă asta nu înseamnă nimic, dacă nu vom continua pe acelaşi drum, să obţinem victorii și la turneul următor”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.

După această victorie, echipa din Voluntari a trecut pe primul loc în clasament, cu 18p. Gorjenii sunt pe 13, cu 11 puncte. Următorul turneu se va disputa pe 21 şi 22 ianuarie la Focşani, acolo unde gorjenii se vor duela cu Miercurea Ciuc şi CSM Focşani.

CSM Târgu-Jiu: Kevin Allen 28p, Darien McClain 16p, Alin Borşa 10p, Revaz Rogava 8p, Stefan Nikolic 6p, Remus Răceanu 2p, Răzvan Bratoloveanu, Alexandru Berca, Camil Berculescu, Mihai Bădiţă, Răzvan Pavel, Jake Spurgeon. Antrenori: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.

Comment here