Ultima Ora

13:48 Cîţu: Voi cere o discuţie cu toate partidele despre independenţa energetică a României

Premierul Florin Cîţu, a declarat, duminică, la Baia Mare, că independenţa energetică a României este un obiectiv al guvernului şi ar trebui să fie un obietiv al întregii clase politice, de aceea va avea o discuţie în acest sens cu toate partidele politice, deoarece ”este un lucru care trebuie să ne unească pe toţi”.

”Am vrut să am o discuţie aici despre câteva proiecte importante pentru zonă, dar şi pentru România, despre ceea ce am prezentat acum o săptămână ca un obiectiv pe care trebuie să ni-l asumăm în această guvernare, asigurarea independenţei energetice a României. Este vorba despre câteva proiecte, este vorba de distribuţie de gaze sau este vorba energie electrică produsă pe bază hidro. Orice sursă este luată în calcul şi trebuie să vedem dacă este nevoie de finanţare. Am văzut, în acest an, cât de importantă este această independenţă energetică. Este un obiectiv al acestui guvern, dar ar trebui să fie un obiectiv al întregii clase politice. Când mă duc la Bucureşti, voi cere o discuţie cu toate partidele despre independenţa energetică a României. Este un lucru care trebuie să ne unească pe toţi pentru că până la urmă este vorba despre siguranţa naţională”, a declarat Florin Cîţu, duminică, la Baia Mare unde este prezent pentru a-şi prezenta moţiunea cu care candidează la Congresul PNL din 25 septembrie.

Comments (1)

  1. Tu mai vorbesti de ,,,independenta energetica bla, bla, bla? In doua saptamani esti doar u gainar puscariabil, mai vorbesi de ,,,,,energie.

Comment here