Ultima Ora

13:39 Târgu-Jiu: Copil lovit de o creangă în Parcul Central

Un copil, în vârstă de 10 ani, a ajuns, joi, la spital după ce a fost lovit de o creangă în timp ce se plimba cu bunica sa prin Parcul Central din Târgu-Jiu. Poliția anunță că a fost deschis dosar penal.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un minor a fost lovit de o bucată de lemn în zona Parcului Central din municipiul Târgu-Jiu.

Patrula de Siguranță Publică și polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale s-au deplasat la Secția UPU Gorj, unde au luat legătura cu bunica minorului, stabilind faptul că la aceeași dată, în jurul orei 10:30, în timp ce se afla în zona amfiteatrului în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, împreună cu bunica sa, minorul de 10 ani a fost lovit de o creangă care s-a desprins dintr-un copac de esență plop, de la înălțimea de aprox. 20-25 m, fiindu-i provocate leziuni la nivelul brațului superior drept.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here