Ultima Ora

13:37 Viperă prinsă lângă Parcul Central din Târgu Jiu

Un șarpe periculos a fost prins în zona Parcului Central din municipiu, după ce ar fi căzut dintr-un autoturism.

Jandarmii au stabilit că este vorba de o viperă, pe care ulterior au eliberat-o în zona Cheile Sohodului, după cum a informat IJJ Gorj într-un comunicat de presă.

„Jandarmii gorjeni au intervenit în urma unui apel SNUAU 112 pentru a îndepărta un şarpe care a fost descoperit într-un loc public din municipiul Târgu Jiu, în zona staţiei de taxi din apropierea Parcului Central. În urma primirii apelului un echipaj de jandarmi a fost direcţionat la locul sesizării, constatând faptul că un cetăţean a văzut şarpele căzut dintr-un autoturism, l-a prins şi introdus într-un recipient de plastic, nerealizând pericolul la care s-a expus.
Jandarmii au preluat şarpele lung de aproximativ 50 cm, au stabilit că este un şarpe dintr-o specie periculoasă (viperă), l-au preluat şi ulterior acesta a fost transportat într-o zonă împădurită din Runcu, pe Valea Sohodolului la aproximativ 30 km de zona locuită, unde l-au eliberat în mediu natural.
Recomandăm cetăţenilor în situaţii similare să nu încerce singuri să captureze sau să îndepărteze reptilele şi să solicite sprijinul instituţiilor abilitate”, au transmis jandarmii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

  2. Acesta este sarpe de alun (Coronella austriaca), specie neveninoasa.

Comment here