Ultima Ora

13:37 MEC: Rezultate finale: 64,5% – rata de promovare la Bacalaureat

Rata de promovare în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, după soluţionarea contestaţiilor, este de 64,5%, a informat, duminică, Ministerul Educaţiei.

Potrivit MEC, rata de promovare (absolvenţi din promoţia curentă şi din promoţiile anterioare), înregistrată la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului naţional de Bacalaureat, fără etapa specială, după soluţionarea contestaţiilor, este de 64,5%. Pentru promoţia curentă, rata de promovare este de 72,9%, iar pentru promoţiile anterioare – de 27,7%. Numărul mediilor de 10 a crescut la 307.

La etapa specială a examenului de Bacalaureat s-au înscris 141 de absolvenţi ai clasei a XII-a, conform situaţiei centralizate până la această oră de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Examenul începe luni, 6 iulie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română. Marţi, 7 iulie, se desfăşoară proba obligatorie a profilului, iar miercuri, 8 iulie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Ultima probă scrisă (Limba şi literatura maternă) este programată joi, 9 iulie. Primele rezultate vor fi afişate vineri, 12 iulie, până la ora 12,00.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here