Ultima Ora

13:33 Sediul ISU Gorj, complet reabilitat și dotat cu aparatură de ultimă generație

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a finalizat, la sfârșitul lunii august, proiectul de modernizare a sediului instituției. Investiția s-a ridicat la aproximativ 6,5 milioane de lei.

În luna mai a anului 2018, a fost demarat proiectul de mansardare și modernizare a pavilionului administrativ la sediul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj.

”În acest an, Ziua Pompierilor din România, pe lângă alte activități programate a venit pentru noi și cu mutarea în noul sediu al inspectoratului, o clădire complet reabilitată și dotată cu aparatură de ultimă generație. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 6,5 milioane lei, creându-se astfel noi spații necesare activităților curente și pregătirii personalului pentru intervenție. Lucrările au fost finalizate la sfârșitul lunii august a acestui an și este doar unul dintre obiectivele pe care am reușit să le ducem la bun sfârșit, pe lângă relocarea Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu și operaționalizarea punctului de lucru Rovinari. Sperăm ca, în perioada următoare, să reușim să ducem la îndeplinire alte două proiecte pe care ni le-am propus: reabilitarea sediului în care își desfășoară activitatea Secția de Pompieri Turceni și relocarea, într-o construcție nouă, a Gărzii de Intervenție Novaci”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Comment here