Ultima Ora

13:32 Ciolacu, despre introducerea salariului minim european: A fost pus în transparenţă proiectul

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, în şedinţa de Guvern, că a a fost pus în transparenţă publică şi proiectul privind introducerea salariului minim european în România.

”Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta aşteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun şi preţuri corecte. Nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deşi au fost deja taxate dur de electorat”, a precizat Ciolacu.

”Alegerile au trecut şi revenim la priorităţile românilor. Mă bucur că inflaţia continuă să scadă ajungând deja aproape de 5% şi vom cotinua să luăm măsuri pentru a proteja puterea de cumpărare a populaţiei”, a spus premierul.

”Am văzut că a fost pus în transparenţă publică şi proiectul privind introducerea salariului minim european în România. Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta aşteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun şi preţuri corecte. Nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deşi au fost deja taxate dur de electorat”, a mai spus premierul în şedinţă.