Ultima Ora

13:31 Dăncilă ameninţă TRĂDĂTORII

Prezentă la Pâncota, în județul Arad, Viorica Dăncilă a spus că nu PSD trebuie să asigure cvorumul pentru învestirea noului guvern.

„În mod normal, luni nu trebuie să existe cvorum pe care să-l asigure PSD. Cei care au dărâmat acest guvern, cei șase lideri politici în frunte cu candidatul Iohannis, trebuie să asigure cvorumul pentru trecerea acestui guvern”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată de jurnaliști cum se va asigura că nu va fi cvorum, Dăncilă a răspuns că parlamentarii partidului nu vor fi prezenți în sală.

„Nu vom fi prezenți în sală. Parlamentarii nu vor fi prezenți în sală. Bineînțeles că sunt și trădători și i-am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul-foarfece și să nu mai fie alături de PSD, pentru că e clar că nu au niciun atașament față de acest partid și nu vor să ia decizii pentru oameni”, a mai spus Dăncilă.

Ea a spus că PSD nu poate să gireze un program de guvernare „îndreptat împotriva oamenilor”.

„Eu sper ca acest guvern să nu treacă, nu pentru că vrem să nu schimbăm oameni cu alți oameni, nu pentru că vrem să rămână Viorica Dăncilă și să nu vină Ludovic Orban, ci pentru că nu putem accepta un program de guvernare care este împotriva oamenilor. În momentul în care vor semna Pactul pentru Bunăstarea Românilor, prin care să se angajeze că nu vor tăia pensii și salarii, că nu vor pedepsi IMM-urile, că vor acționa pentru români și România, atunci PSD va merge și va vota un guvern. Până atunci, răspunsul nostru este categoric nu”, a mai declarat premierul interimar.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here