Din Judet

Logrești: Finanțare din PNRR pentru modernizarea centrului de sănătate

Primarul interimar al comunei Logrești, Elena Țană, anunță că a reușit să obțină finanțare prin PNRR pentru modernizarea centrului de sănătate din localitate.

Ministerul Sănătății a finalizat evaluarea dosarelor depuse pentru finanțarea proiectelor de modernizare și dotare a ambulatoriilor de specialitate din România. În cadrul „Investiției specifice – Unități de asistență medicală ambulatorie”, din PNRR, au fost depuse 142 de cereri de finanțare.

În urma evaluării, au fost selectate în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, 55 de unități sanitare. Una dintre ele este cea din comuna Logrești din județul Gorj. Banii europeni nerambursabili vor fi utilizați pentru înființarea, reabilitarea, extinderea sau dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanță a ambulatoriilor de specialitate.

„Încep să apară și rezultatele. Am deosebita plăcere să vă anunț că în urma depunerii mai multor proiecte pentru obținerea de fonduri europene s-a mai reușit înca o  finanțare prin PNRR. Este vorba de modernizarea Centrului de Sănătate Logrești” a scris, pe pagina de socializare, primarul Elena Țană.

Comment here