Ultima Ora

13:30 Accident pe Bujorăscu provocat de o tânără de 21 de ani

Accident, duminică, pe Dealul Bujorăscu, provocat de tânără şoferită, de 21 de ani, din Drobeta Turnu-Severin. Ambii şoferi au fost răniţi, ajungând la spital.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că o tânără, de 21 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 din direcția Motru către Târgu-Jiu, într-o curbă nu ar fi adaptat viteza și a intrat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Cătunele.

Ambii conducători auto au fost răniți, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, primele îngrijiri medicale au fost acordate de un pompier, aflat în timpul său liber, din cadrul ISU Iași, soția acestuia, polițistă în cadrul IPJ Iași și ceilalți participanți la trafic.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here