Ultima Ora

13:28 Bumbești-Jiu: Mașină furată, găsită în șanț

Mașina unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, a fost găsită de polițiști într-un șanț după ce proprietarul a anunțat că i-a fost furată.

„La data de 20 ianuarie a.c., Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de către un bărbat de 44 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din fața imobilului. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care,  în urma cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că bărbatul a parcat autoturismul în fața imobilului de domiciliu din orașul Bumbești-Jiu la data de 19 ianuarie a.c., fără a lua măsuri de asigurare al acestuia. De asemenea, acesta a precizat faptul că lăsase cheile pe o masă aflată în curtea locuinței sale. Totodată, bărbatul a mai precizat faptul că lucrurile aflate într-un alt autoturism, parcat tot în fața imobilului și lăsat neasigurat, au fost răvășite, nefiind bunuri sustrase din acesta.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 04:40, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că  autoturismul sustras se afla răsturnat în afara părții carosabile pe DJ 665, cu cheile în contact, nefiind găsită nicio persoană la fața locului. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here