Ultima Ora

13:24 Un singur caz de COVID-19 în Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj a raportat, marți, 430 de cazuri de coronavirus de la începutul pandemiei, până în prezent, cu unul în plus față de raportarea precedentă.   

„În data de 14 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • nu mai există persoane în carantină instituționalizată;
  • 613 persoane se află în autoizolare la domiciliu (22 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 120 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

 Până în momentul de față, 430 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 223 persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5169 teste, din care 121 sunt în așteptare.

 Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel, în continuare, către cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Solicităm cetățenilor precauție, igienizarea frecventă a mâinilor, folosirea mijloacelor de protecție individuală, precum și evitarea aglomerațiilor și a deplasărilor inutile”, a transmis DSP Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here