Ultima Ora

13:22 Femeie decapitată după ce maşina condusă de soţul său a intrat sub remorca unui TIR condus de un gorjean

O femeie a murit, vineri seară, într-un accident produs pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, după ce maşina condusă de soţul ei a intrat sub remorca unui TIR. Bărbatul a scăpat cu viaţă, dar este în stare de şoc. Femeia a fost decapitată, iar surse din anchetă spun că la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare. Accidentul a avut loc la kilometrul 116 al autostrăzii A 1.

Primele date de la faţa locului arată că şoferul unui Mercedes a intrat cu partea dreaptă a autovehiculului sub remorca unui TIR, condus de un bărbat de 50 de ani, din Târgu-Jiu, autoturismul fiind zdrobit sub remorcă. Soţia şoferului, în vârstă de 47 de ani, a murit pe loc, rănile fiind extrem de grave. Martorii au povestit că femeia a fost efectiv decapitată. Şoferul a ieşit singur din autovehicul.

Şoferul TIR-ului a declarat că circula cu viteză redusă, de aproximativ 50 de kilometri pe oră. Pe prima bandă era coloană de autovehicule, însă banda a doua era liberă, au declarat surse din poliţie pentru news.ro. Conform acestora, viteza estimată cu care circula autoturismul implicat în accident era de 100 de kilometri pe oră. Cei doi soţi aflaţi în autoturism se îndreptau spre casă, într-o comună din judeţul Vâlcea.

Comment here